8 oktober 2015 Vincent Kalf

Hulshof TCP nieuwe weg ingeslagen

Anders Trainen bij Hulshof TCP

Anders Trainen bij Hulshof TCP- zo denken wij erover bij Hulshof TCP

Jullie zullen het allemaal al wel gezien hebben ; Hulshof TCP heeft een nieuwe huisstijl. Niet alleen innoveren we ons trainingsaanbod, maar ook onze lay out moest aangepast worden aan onze nieuwe visie.

Het logo

Het prachtige dynamische full color logo straalt kracht, vitaliteit & ontwikkeling uit. In het logo hebben we een afbeelding van een man die in beweging komt en zich sterk afzet ,  dit zien wij als de motivatie tot ontwikkeling en verruiming en hier zit nou precies onze kracht. Wij coachen en of trainen je om optimaal te kunnen presteren op persoonlijk en zakelijk gebied . Wij helpen je in balans te komen en futureproof te zijn.

Veel kleur 

We hebben in ons logo bewust gekozen voor veel kleur. Kleur heeft een positief effect op je zintuigen en geeft je een vrolijk gevoel. Niet voor niks hebben de ontwikkelaars van Insight profielen gekozen voor een kleuren palet en geven deze duidelijke kleuren je inzicht in je karaktereigenschappen en hoe deze zich verhouden ten opzichte van je collega’s en of familie of vrienden. Kleur heb je nodig in je leven .