De mensen achter de training, het coachen en het personal management

Team Hulshof

Het team van Hulshof TCP bestaat uit allemaal professionals die hun werk goed verstaan en allen op verschillende vakgebieden experts zijn. Dit maakt dat wij als bureau veel ervaring hebben rondlopen binnen verschillende branches en dus de mogelijkheid hebben om deze expertise in te zetten daar waar nodig.

Onze Trainers 

[tabslide]

Adriano Santos

Adriano Santos

Vitaliteit Programma Directeur

Adriano is een internationaal wellness consultant met 12 jaar kennis en ervaring binnen de nutrition en sport wetenschap. De werkwijze en visie van Adriano is gebaseerd op een absolute optimalisatie van lichaam en geest door een effectief op maat gemaakt wellness plan . Met als eindresultaat gezonde , gemotiveerde en gelukkige medewerkers .

Angelique van Hest

Angelique van Hest

Trainer | Coach | Inspirator

Angelique is een zeer empathisch persoon en je kan haar manier van trainen/coachen omschrijven als; to the point en zeer resultaatgericht. Angelique is een zeer ervaren trainer/coach met een brede expertise binnen verschillende branches.

Patty de Boer

Patty de Boer

Trainer / Coach / Inspirator

Maak het verschil is het motto van Patty !
Sales, hospitality en managementvaardigheden trainen is Patty haar passie.
Ze is energiek, motiverend, uitdagend, inspirerend en direct.
Resultaten en oplossingen die voor jou werken, rekken we samen nog een beetje op.

Thijs Taanman

Thijs Taanman

Trainer / Coach / Sales tijger

Thijs is een echte sales professional die met zijn enthousiasme en
jarenlange sales skills elk team naar een hoger niveau kan laten stijgen.
Hij zegt zelf dan ook altijd; Sales is een dynamisch proces, dat continu in beweging moet zijn. Iedereen kan succesvol zijn in sales en er plezier in beleven!

Dirk van Uffelen

Dirk van Uffelen

Trainer / Teambuilder / Coach

Dirk is gefascineerd door Leiderschap. Gelooft heilig in balans tussen
mentale, emotionele en fysieke fitheid. Studeerde 1998 af als
organisatiepsycholoog en begeleidde sindsdien vele leiders, management
teams en management trainees in binnen- en buitenland.

Femke van Erp

Femke van Erp

Trainer / Coach / Inspirator

Femke haar kracht ligt bij het overdragen van (sales) vaardigheden en gedrag inzichtelijk te maken waardoor haar deelnemers nog beter in hun werk worden. Ze houdt ervan om complexe situaties helder en eenvoudig te maken en daardoor aan te zetten
tot groei en verandering.

Joanie van der Sande

Joanie van der Sande

Trainer / Coach / Motivator

Persoonlijke Ontwikkeling, Integriteit, Persoonlijk Leiderschap, Verkoop en
Hospitality zijn kernwoorden die echt bij Joanie passen.
Hoe communiceer jij met jezelf en de rest van de wereld?
Hoe integer ben je en wat is de impact daarvan op jouw leven en die van
anderen? Vraagstukken waar Joanie je heel erg goed op kan coachen en of trainen.

Jolie Wapenaar

Jolie Wapenaar

Ontwikkelaar / Inspirator / Coach

Jolie is van mening dat mensen veel meer kunnen dan dat ze zelf denken! Alles wat ze doet, doet ze om potentieel vrij te maken. ‘Empowering people’, door onderstromen te bespreken en lef te helpen ontwikkelen. Confronterend en ondersteunend en altijd respectvol.

Jarco Penning

Jarco Penning

Trainer / Coach / Social Selling Expert

Jarco is een energieke professional die altijd zeer goede feedback weet te geven, gebaseerd op positiviteit en vanuit zijn eigen kracht en competenties.
Jarco heeft veel passie voor het verkoopvak en is dan ook een doorgewinterde innovatieve sales expert. Zijn passie voor coaching, in combinatie met zijn scherpe geest over onderwerpen zoals SPIN en social selling inspireren dan ook velen.

Richard Hulshof

Richard Hulshof

Algemeen Directeur

Richard is de drijvende kracht en oprichter van Hulshof TCP. Een innovatieve leider met een altijd kritische blik op mens, team en omgeving. Richard weet als geen ander leiders en/of management teams in beweging te krijgen en ze te voorzien van duurzame oplossingen om de continuïteit binnen een bedrijf te kunnen waarborgen.

Marlies Hoving

Marlies Hoving

Marketing Communicatie/Projecten/ Hospitality trainer

Marlies is een allround Marketing Communicatie expert die niet alleen de dagelijkse werkzaamheden en projecten voor ons leidt, maar desgewenst ook voor onze opdrachtgevers werkzaamheden kan verrichten. Ze is een echte spin in het web die projecten zeer effectief & efficient begeleidt.

Femke Wieser

Femke Wieser

Back Office / Supporter

Samen met Sandra verzorgt Femke de gehele backoffice van Hulshof TCP. Ze streven ernaar binnen een zo kort mogelijke tijd alle binnenkomende mail en telefoongesprekken op een zo vriendelijk en professioneel mogelijke manier te verwerken. Femke is een echte spin in het web die het overzicht nooit verliest.

Sandra Verwijmeren

Sandra Verwijmeren

Back Office / Inspirator

Samen met Femke zit Sandra op de afdeling Back Office. Sandra is onze andere spin in het web en ook bij haar kan je voor alle openstaande vragen terecht. Sandra zorgt er tevens voor dat alle facturen op tijd eruit gaan, maar ook op tijd betaald worden.

Jeffrey van Geffen

Jeffrey van Geffen

Business Developer/ Sales Tijger

Ondernemend en klantgericht. Scherp, strategisch en analytisch zonder de dienstverlening uit het oog te verliezen. Toch is Jeffrey ondanks deze lovende woorden altijd een down-to-earth man gebleven. What you see, is what you get!

Jiskar Homan

Jiskar Homan

Business Developer/ Sales Tijger /Trainer

Een creatieve en dynamische trainer in hart en nieren, een geboren salesman die geen gesprek uit de weg gaat om de klantbehoefte te peilen, als managend leider nieuwsgierig naar de drijfveren van de mens. Dat is Jiskar in één zin!

Dorothée Vlamings

Dorothée Vlamings

Trainer/Coach/Motivator

Beweeg, verander, leef! Dorothée is oprecht, doortastend, krachtig en energiek.
Zij heeft jarenlange ervaring in Management en Sales binnen commerciële organisaties.
Met een doel voor ogen gaat Dorothée in trainingen en coachgesprekken te werk.
Zij voelt haarfijn aan wat er nodig is om beweging te creëren en confronteert op een manier die je uitnodigt om buiten je comfortzone te stappen.

Tibor Olgers

Tibor Olgers

Trainer/Coach/Spreker

Tibor helpt mensen & teams, die zich verder willen ontwikkelen.
Hij kijkt en luistert met maar één doel: het ontdekken van mogelijkheden voor jou.
Je krijgt inzicht, overzicht en een helder actieplan.
Met als onvermijdelijk gevolg: betere prestaties en meer voldoening.

Rik Uiterwijk

Rik Uiterwijk

Trainer/Coach/ Inspirator

Rik is nieuwsgierig naar het aanwezige talent en potentieel in mensen. Deze potentie blootleggen, de ruimte geven en helpen ontwikkelen, drijft en inspireert hem. Hij heeft brede ervaring en passie voor sales en leiderschap. Het zelf laten ontdekken, zijn bevlogenheid en enthousiasme kenmerken zijn faciliteerstijl.

Marjorie van Niggebrugge

Marjorie van Niggebrugge

Trainer/Coach/Adviseur

Marjorie traint en coacht met aandacht voor de wisselwerking tussen denken, voelen en handelen. Centraal hierbij staat het slaan van een brug tussen organisatie doelstellingen en persoonlijke doelstellingen. Vanuit respect en eigenheid leren kijken, luisteren en elkaar aanspreken kan een dergelijke verbinding, volgens Marjorie, duurzaam worden gelegd.

Sandra Wijngaarden

Sandra Wijngaarden

Trainer/Coach/ Inspirator

Gastvrijheid; terug naar de basis, oprechte interesse in de mens dat maakt het verschil! Met haar grote ervaring in de retail is het haar passie je te laten inzien, dat als jij dit verschil maakt werkplezier , verkoopplezier en koopplezier ontstaat. Successen en doelen worden dan behaald op iedere werkvloer! Sandra coacht ook op wat van nature bij jou als mens past qua gedrag, dit geeft jou als persoon energie en werkplezier.
Veel werkplezier is het motto in haar werkwijze!

Pascal van den Boorn

Pascal van den Boorn

Trainer/Coach/Facilitator

Pascal is gedreven om mensen te helpen naar hun “next level”, individueel als in teams. Op een positieve manier weet hij te prikkelen en confronteren. Mede dankzij zijn bedrijfseconomische achtergrond en werkervaring wordt zijn inbreng vooral door directie- en managementteams zeer gewaardeerd.

Joanna Uiterwijk

Joanna Uiterwijk

Coach/Ontwikkelaar/Inspirator

Joanna begeleidt en coacht resultaatgericht door de gecoachte bewust te maken van eigen overtuigingen die het benutten van aanwezig potentieel belemmeren. Zij helpt je op pragmatische wijze te ontdekken dat ‘Alles wat jij zelf doet, een keuze is’ en hoe jij dit effectief kunt beïnvloeden.

Edith Siersma

Edith Siersma

Trainer/Coach/Teambuilder

Edith is specialist op gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Haar passie is mensen motiveren het beste naar boven te halen. Ze voelt precies aan wat anderen beweegt en communiceert zacht op relatieniveau én hard op de inhoud tegelijk.

Floris van Tilburg

Floris van Tilburg

Trainer/Coach/Interactie-specialist

Floris. (Non)verbale Impact en invloed is zijn expertise. In het hier en nu brengt hij de kern van heldere communicatie naar voren. Alignment van lichaam en geest, en van mens tot mens. Hij heeft een oordeelvrije helikopterview, en inspireert met krachtige persoonlijke feedback.

Wytzke Triemstra

Wytzke Triemstra

Trainer/Coach/ Inspirator

Wytzke is enthousiast en ontwapenend. Daardoor krijgt zij op een positieve manier mensen in beweging. Zij laat hen kijken naar eigen gedrag, attitude en motivatie.
Klantgerichtheid en verbinding maken is haar core-business.

Margreet Snaas

Margreet Snaas

Trainer/Coach/ Inspirator

Relaties versterken door boeiend en waardevol te zijn. Investeren in jezelf en de ander. Daar draait het in haar trainingen voor managers, professionals en klantenteams om. Resultaat: succes! Margreet is uiterst ervaren. Ze levert inzichten en skills, activeert op prettig doortastende wijze het ‘hart-hoofd-handelen’. Effect: synergie! Haar aantrekkingskracht in het trainers- en coachingsvak: de blije klant, een blij teamlid.

Eric Remijn

Eric Remijn

Ontwikkelaar / Leiderschap / Organische organiseren

Eric gelooft in de kracht van het individu als onderdeel van het collectief. Hij weet passie, energie en plezier aan te wakkeren en daardoor betere resultaten te bewerkstelligen. Medewerkers en leidinggevenden laat hij op een andere wijze kijken naar de onderlinge verhoudingen en op basis van verbinding van talenten laat hij een nieuwe werkelijkheid ontstaan.

Adriano Santos

Adriano Santos

Vitaliteit Programma Directeur

Adriano is een internationaal wellness consultant met 12 jaar kennis en ervaring binnen de nutrition en sport wetenschap. De werkwijze en visie van Adriano is gebaseerd op een absolute optimalisatie van lichaam en geest door een effectief op maat gemaakt wellness plan . Met als eindresultaat gezonde , gemotiveerde en gelukkige medewerkers .

Angelique van Hest

Angelique van Hest

Trainer | Coach | Inspirator

Angelique is een zeer empathisch persoon en je kan haar manier van trainen/coachen omschrijven als; to the point en zeer resultaatgericht. Angelique is een zeer ervaren trainer/coach met een brede expertise binnen verschillende branches.

Patty de Boer

Patty de Boer

Trainer / Coach / Inspirator

Maak het verschil is het motto van Patty !
Sales, hospitality en managementvaardigheden trainen is Patty haar passie.
Ze is energiek, motiverend, uitdagend, inspirerend en direct.
Resultaten en oplossingen die voor jou werken, rekken we samen nog een beetje op.

Thijs Taanman

Thijs Taanman

Trainer / Coach / Sales tijger

Thijs is een echte sales professional die met zijn enthousiasme en
jarenlange sales skills elk team naar een hoger niveau kan laten stijgen.
Hij zegt zelf dan ook altijd; Sales is een dynamisch proces, dat continu in beweging moet zijn. Iedereen kan succesvol zijn in sales en er plezier in beleven!

Dirk van Uffelen

Dirk van Uffelen

Trainer / Teambuilder / Coach

Dirk is gefascineerd door Leiderschap. Gelooft heilig in balans tussen
mentale, emotionele en fysieke fitheid. Studeerde 1998 af als
organisatiepsycholoog en begeleidde sindsdien vele leiders, management
teams en management trainees in binnen- en buitenland.

Femke van Erp

Femke van Erp

Trainer / Coach / Inspirator

Femke haar kracht ligt bij het overdragen van (sales) vaardigheden en gedrag inzichtelijk te maken waardoor haar deelnemers nog beter in hun werk worden. Ze houdt ervan om complexe situaties helder en eenvoudig te maken en daardoor aan te zetten
tot groei en verandering.

Joanie van der Sande

Joanie van der Sande

Trainer / Coach / Motivator

Persoonlijke Ontwikkeling, Integriteit, Persoonlijk Leiderschap, Verkoop en
Hospitality zijn kernwoorden die echt bij Joanie passen.
Hoe communiceer jij met jezelf en de rest van de wereld?
Hoe integer ben je en wat is de impact daarvan op jouw leven en die van
anderen? Vraagstukken waar Joanie je heel erg goed op kan coachen en of trainen.

Jolie Wapenaar

Jolie Wapenaar

Ontwikkelaar / Inspirator / Coach

Jolie is van mening dat mensen veel meer kunnen dan dat ze zelf denken! Alles wat ze doet, doet ze om potentieel vrij te maken. ‘Empowering people’, door onderstromen te bespreken en lef te helpen ontwikkelen. Confronterend en ondersteunend en altijd respectvol.

Jarco Penning

Jarco Penning

Trainer / Coach / Social Selling Expert

Jarco is een energieke professional die altijd zeer goede feedback weet te geven, gebaseerd op positiviteit en vanuit zijn eigen kracht en competenties.
Jarco heeft veel passie voor het verkoopvak en is dan ook een doorgewinterde innovatieve sales expert. Zijn passie voor coaching, in combinatie met zijn scherpe geest over onderwerpen zoals SPIN en social selling inspireren dan ook velen.

Richard Hulshof

Richard Hulshof

Algemeen Directeur

Richard is de drijvende kracht en oprichter van Hulshof TCP. Een innovatieve leider met een altijd kritische blik op mens, team en omgeving. Richard weet als geen ander leiders en/of management teams in beweging te krijgen en ze te voorzien van duurzame oplossingen om de continuïteit binnen een bedrijf te kunnen waarborgen.

Marlies Hoving

Marlies Hoving

Marketing Communicatie/Projecten/ Hospitality trainer

Marlies is een allround Marketing Communicatie expert die niet alleen de dagelijkse werkzaamheden en projecten voor ons leidt, maar desgewenst ook voor onze opdrachtgevers werkzaamheden kan verrichten. Ze is een echte spin in het web die projecten zeer effectief & efficient begeleidt.

Femke Wieser

Femke Wieser

Back Office / Supporter

Samen met Sandra verzorgt Femke de gehele backoffice van Hulshof TCP. Ze streven ernaar binnen een zo kort mogelijke tijd alle binnenkomende mail en telefoongesprekken op een zo vriendelijk en professioneel mogelijke manier te verwerken. Femke is een echte spin in het web die het overzicht nooit verliest.

Sandra Verwijmeren

Sandra Verwijmeren

Back Office / Inspirator

Samen met Femke zit Sandra op de afdeling Back Office. Sandra is onze andere spin in het web en ook bij haar kan je voor alle openstaande vragen terecht. Sandra zorgt er tevens voor dat alle facturen op tijd eruit gaan, maar ook op tijd betaald worden.

Jeffrey van Geffen

Jeffrey van Geffen

Business Developer/ Sales Tijger

Ondernemend en klantgericht. Scherp, strategisch en analytisch zonder de dienstverlening uit het oog te verliezen. Toch is Jeffrey ondanks deze lovende woorden altijd een down-to-earth man gebleven. What you see, is what you get!

Jiskar Homan

Jiskar Homan

Business Developer/ Sales Tijger /Trainer

Een creatieve en dynamische trainer in hart en nieren, een geboren salesman die geen gesprek uit de weg gaat om de klantbehoefte te peilen, als managend leider nieuwsgierig naar de drijfveren van de mens. Dat is Jiskar in één zin!

Dorothée Vlamings

Dorothée Vlamings

Trainer/Coach/Motivator

Beweeg, verander, leef! Dorothée is oprecht, doortastend, krachtig en energiek.
Zij heeft jarenlange ervaring in Management en Sales binnen commerciële organisaties.
Met een doel voor ogen gaat Dorothée in trainingen en coachgesprekken te werk.
Zij voelt haarfijn aan wat er nodig is om beweging te creëren en confronteert op een manier die je uitnodigt om buiten je comfortzone te stappen.

Tibor Olgers

Tibor Olgers

Trainer/Coach/Spreker

Tibor helpt mensen & teams, die zich verder willen ontwikkelen.
Hij kijkt en luistert met maar één doel: het ontdekken van mogelijkheden voor jou.
Je krijgt inzicht, overzicht en een helder actieplan.
Met als onvermijdelijk gevolg: betere prestaties en meer voldoening.

Rik Uiterwijk

Rik Uiterwijk

Trainer/Coach/ Inspirator

Rik is nieuwsgierig naar het aanwezige talent en potentieel in mensen. Deze potentie blootleggen, de ruimte geven en helpen ontwikkelen, drijft en inspireert hem. Hij heeft brede ervaring en passie voor sales en leiderschap. Het zelf laten ontdekken, zijn bevlogenheid en enthousiasme kenmerken zijn faciliteerstijl.

Marjorie van Niggebrugge

Marjorie van Niggebrugge

Trainer/Coach/Adviseur

Marjorie traint en coacht met aandacht voor de wisselwerking tussen denken, voelen en handelen. Centraal hierbij staat het slaan van een brug tussen organisatie doelstellingen en persoonlijke doelstellingen. Vanuit respect en eigenheid leren kijken, luisteren en elkaar aanspreken kan een dergelijke verbinding, volgens Marjorie, duurzaam worden gelegd.

Sandra Wijngaarden

Sandra Wijngaarden

Trainer/Coach/ Inspirator

Gastvrijheid; terug naar de basis, oprechte interesse in de mens dat maakt het verschil! Met haar grote ervaring in de retail is het haar passie je te laten inzien, dat als jij dit verschil maakt werkplezier , verkoopplezier en koopplezier ontstaat. Successen en doelen worden dan behaald op iedere werkvloer! Sandra coacht ook op wat van nature bij jou als mens past qua gedrag, dit geeft jou als persoon energie en werkplezier.
Veel werkplezier is het motto in haar werkwijze!

Pascal van den Boorn

Pascal van den Boorn

Trainer/Coach/Facilitator

Pascal is gedreven om mensen te helpen naar hun “next level”, individueel als in teams. Op een positieve manier weet hij te prikkelen en confronteren. Mede dankzij zijn bedrijfseconomische achtergrond en werkervaring wordt zijn inbreng vooral door directie- en managementteams zeer gewaardeerd.

Joanna Uiterwijk

Joanna Uiterwijk

Coach/Ontwikkelaar/Inspirator

Joanna begeleidt en coacht resultaatgericht door de gecoachte bewust te maken van eigen overtuigingen die het benutten van aanwezig potentieel belemmeren. Zij helpt je op pragmatische wijze te ontdekken dat ‘Alles wat jij zelf doet, een keuze is’ en hoe jij dit effectief kunt beïnvloeden.

Edith Siersma

Edith Siersma

Trainer/Coach/Teambuilder

Edith is specialist op gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Haar passie is mensen motiveren het beste naar boven te halen. Ze voelt precies aan wat anderen beweegt en communiceert zacht op relatieniveau én hard op de inhoud tegelijk.

Floris van Tilburg

Floris van Tilburg

Trainer/Coach/Interactie-specialist

Floris. (Non)verbale Impact en invloed is zijn expertise. In het hier en nu brengt hij de kern van heldere communicatie naar voren. Alignment van lichaam en geest, en van mens tot mens. Hij heeft een oordeelvrije helikopterview, en inspireert met krachtige persoonlijke feedback.

Wytzke Triemstra

Wytzke Triemstra

Trainer/Coach/ Inspirator

Wytzke is enthousiast en ontwapenend. Daardoor krijgt zij op een positieve manier mensen in beweging. Zij laat hen kijken naar eigen gedrag, attitude en motivatie.
Klantgerichtheid en verbinding maken is haar core-business.

Margreet Snaas

Margreet Snaas

Trainer/Coach/ Inspirator

Relaties versterken door boeiend en waardevol te zijn. Investeren in jezelf en de ander. Daar draait het in haar trainingen voor managers, professionals en klantenteams om. Resultaat: succes! Margreet is uiterst ervaren. Ze levert inzichten en skills, activeert op prettig doortastende wijze het ‘hart-hoofd-handelen’. Effect: synergie! Haar aantrekkingskracht in het trainers- en coachingsvak: de blije klant, een blij teamlid.

Eric Remijn

Eric Remijn

Ontwikkelaar / Leiderschap / Organische organiseren

Eric gelooft in de kracht van het individu als onderdeel van het collectief. Hij weet passie, energie en plezier aan te wakkeren en daardoor betere resultaten te bewerkstelligen. Medewerkers en leidinggevenden laat hij op een andere wijze kijken naar de onderlinge verhoudingen en op basis van verbinding van talenten laat hij een nieuwe werkelijkheid ontstaan.