Wat we doen

Strategie

Veranderingen gaan altijd over de ‘-er: klantgerichter, innovatiever, sneller, slimmer et cetera. De overtreffende trap is nodig om voorop te blijven lopen in de markt.

Veel organisaties gaan met ‘de verandering’ aan de slag. Iedereen gaat erdoorheen, niemand uitgezonderd. Dan is het ‘traject’ klaar, de projectleider maakt promotie en na héél veel energie….vallen we snel in oude routines en patronen.

Hoe doe je dit anders? Hoe zorg je ervoor dat mensen, teams en organisatie de nieuwe koers wel doorleven? Bij Hulshof TCP geloven we dat je het verschil maakt met een effectieve veranderstrategie en -begeleiding op maat. Wij ‘rollen’ niets uit, we bouwen samen aan de verandering, met jou en de mensen die het DOEN. We gaan voor blijvend resultaat. En maken onszelf zo snel mogelijk overbodig.

Leiderschap

Hoe haal je het beste uit jezelf? Hoe weet je wat jij écht wilt in je leven?
En hoe motiveer jij anderen? Zodat zij lef durven te tonen, initiatief nemen en vol vuur en passie zichtbaar bijdragen? Dit noemen wij (persoonlijk) leiderschap.

In onze programma’s starten we altijd bij de kern. Jouw DNA. Je maakt verbinding tussen je hoofd en hart. Je ontdekt wie jij echt bent en wat je wilt in je leven. Daarna leer je hoe jij anderen inspireert, vernieuwing aanwakkert en samen doelen en ambities realiseert in de organisatie.

Resultaat: je maakt serieuze sprongen in je persoonlijk en professioneel leiderschap. En je wordt een nog leuker mens ook, voor jezelf en je omgeving!

Teamontwikkeling

Is er behoefte aan een mentaliteit van aanpakken? Aan ruimte voor nieuwe ideeën, voor lef?  Is er gedoe en kan de communicatie beter? Of wil je simpelweg jouw teams op scherp zetten en het allerbeste uit jouw mensen halen?

Dan gaan we graag samen met jouw team(s) aan de slag. We werken vanuit de dagelijkse praktijk, op basis van concrete teamdoelstellingen of een concreet project. Terwijl we concreet resultaten behalen, werken we parallel aan vertrouwen, eigenaarschap, creativiteit en samenwerking binnen en buiten het team. Want een team staat nooit op zichzelf. Uitdagingen zijn soms ingewikkeld en vragen om een systemische aanpak. We werken daarom op alle niveaus – mens, team en organisatie – en realiseren een doorbraak in de samenwerking en prestaties van het team.

Wat ons onderscheid in ‘teamcoach Nederland’ is dat we wars zijn van status, hiërarchie of  ‘heilige huisjes’. We gaan altijd voor blijvend resultaat. Samen met jouw team werken we schouder aan schouder. Met empathie, maar soms ook met de vuist op tafel. Niet uit eigenbelang, maar puur voor het hogere doel: high performing teams waar jouw mensen met passie en plezier in werken!

Coaching & Training

Waar verlang jij naar? En wat zou er gebeuren als je gaat doen wat jij het liefste doet? Helemaal op jouw voorwaarden en op jouw manier. Zodat jouw keuzes kloppen bij wie jij bent, je leven goed voelt en je het werk doet dat bij je past.

Met onze core-coaching en gaan we direct naar de kern. Samen gaan we op zoek naar jouw originele energie, je drijfveren, ware talent en wat je nu tegenhoudt. We confronteren je liefdevol en breken door blokkades en blinde vlekken. We werken aan je energie en vitaliteit. We leren je te kijken met nieuwe ogen. Naar jezelf, je leven en je werk. Zo leer je jouw hoofd en hart te verbinden, patronen te doorbreken en de richting te vinden die jij op wilt.

Onze coaching en trainingen vormen een onderdeel van ons spaced learning programma maar zijn ook ‘los’ baanbrekend. Denk bij onze trainingen aan: ‘high impact leiderschap’, ‘vitaliteit op de werkvloer’ en ‘maak werk van je talent’.

Trainingen of coaching: je maakt altijd een verandering door. Beloofd. Bovendien reiken we je kennis en oefeningen aan waarmee je concrete stappen zet naar een nieuw en energieker leven.

Wil je meer weten? We vertellen je graag over onze aanpak en de resultaten die jij kunt verwachten.