Wie we zijn

Het team van Hulshof TCP

Bij Hulshof TCP werken ondernemende creatievelingen; adviseurs, ontwikkelaars en trainers. Stuk voor stuk experts op hun vakgebied. Met een andere achtergrond maar een gedeelde visie op impactvol leren en veranderen met blijvend resultaat.

We zoeken grenzen op, gaan het avontuur aan en zijn niet bang om fouten te maken. Als team verbinden en inspireren we elkaar en zo groeien we al 15 jaar.

null

Richard, oprichter van Hulshof TCP, is een innovatieve leider met een positief kritische blik op mens, team en omgeving. Met empathische confrontatie krijgt Richard, als geen ander, leiders en teams in beweging. 

Richard Hulshof

EMPATHISCHE CONFRONTATIE
null

Patty helpt mensen passie en plezier te brengen in alles wat ze doen. Ze leert mensen meer opties te creëren en met een positieve benadering resultaat te halen op omzet- en op gevoelsniveau.

Patty de Boer

PASSIE, PLEZIER & PERSOONLIJK
null

Angelique van Hest

null

Integriteit, Verantwoordelijkheid, Leiderschap en Commitment. Dat is waar Joanie voor staat en waar je op kunt rekenen. Wil je verrast worden door wie je bent, dan moet je bij Joanie zijn.

Joanie van der Sande

LIEFDEVOL FILEREN
null

Dirk heeft authenticiteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Als ervaren leiderschapstrainer daagt hij met speelse en effectieve werkvormen iedereen uit om te groeien als leider en als mens.

Dirk van Uffelen

EMPOWERMENT COACH
null

Edith bereidt mensen, teams en organisaties voor op een succesvolle toekomst. Haar aanpak is empathisch en confronterend tegelijk.

Edith Siersma

EXECUTIVE COACH & TEAMBOOSTER
null

Als snelle speurder weet Mayke liefdevol de vinger op de zere plek te leggen; met een creatieve geest werpt zij een ander licht op zaken en worden nieuwe paden zichtbaar.

Mayke Smit

CREATIEVE SPEURDER
null

Margreet Snaas

null

The Next Level bereiken? Daar heb je soms iemand van buiten de organisatie bij nodig. Iemand die helpt om het plan van papier af te halen en overgaat tot concrete actie.

Eugene Kuisch

null

Eric begeleidt mensen en organisaties in het benutten van hun potentie, in groei en in meer werk- en levensplezier. Een ervaren (interim)manager, coach en trainer die gelooft in aandacht, rust én in respectvolle confrontatie.

Eric van der Leeuw

Rust & confrontatie
null

Jolie Wapenaar

null

Dorothee Vlamings

null

Thijs Taanman

null

Meer energie, ondernemerschap en fun in de tent! Als veranderexpert doorbreekt Andrea de waan van de dag en zet zij mensen en teams ‘AAN’. Met blijvend resultaat.

Andrea Bakker

CREATIEF AANZETTER
null

Als trainingsacteur kan ik divers gedrag laten zíen, maar vooral laten erváren! Laat mij het spelen, laat jij je dan raken? Recht in je leerdoel graag…

Tanja Verheijen

RAAK SPEL
null

‘People matter, results count’ is Pascal’s adagium. Hij leert mensen en teams op een andere manier te leren en ervaren met als doel meer impact en betere resultaten.

Pascal van den Boorn

PEOPLE MATTER, RESULTS COUNT
null

Backoffice

18

Adviseurs

1251

Sessies per jaar

5

Average Ranking

7692

Personen ontwikkeld

247

Klanten